Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prašivej svět

Prašivej svět

Meto Básně » o Životě

Anotace: nesnáším anotace

Prašivej svět.
Chodíme bez plánku v minovém poli,
hledáme cesty
a prohráváme v každém boji.

Chci se otočit
a náhlednout zpět
to ale nemůžu
musím stále vpřed.

prašivej svět

Všude je bordel
jsem z toho unaven
samá křivda
vládne nám beznaděj.

Nikdo nikoho nezná
a všichni se mají rádi
všichni se tváří jako nejlepší kamarádi.

Stejně jsme už jednou nohou v hrobě
v týhletý podivný prašivý době.
Publikoval(a): Meto, 2.2.2012
Přečteno (81x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Aniel, koala-pancake, NikitaNikaT., Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti