Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

očividné pravdy

očividné pravdy

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: já na to seru

věty nejsou tak jak vypadají
často pointy mezi řádky se ukrývají
moje jednání a věty hloubka mají
jen na první pohled všechno tají
Když něco je hnedka evidentní
tak je to pro mě jinak skrytě potentní
myslím vždy několik kol dopředu
někdy to nezjistíš ani když se koukneš dozadu
sem vychcanej sráč co za tím co chce jde
a ty se pak můžeš ptát proč jak kdy a kde
nikdy nezjistíš moje pravdy osobní
ikdyž vím že si ta co o tom často sní
není vůbec snadné pochopení mojí duše
mám nejvíc štavy když se tvářím suše
pravda je jinde
ale kde ?
Publikoval(a): ostuda lidstva, 1.2.2012
Přečteno (67x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lagedama

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 20:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti