Večer modrým zvonkem ťuká
Večer modrým zvonkem ťuká
Anotace: ze sbírky Kladina
Prostřední Dálnice Boží muka
večer modrým zvonkem ťuká
nad Kladinou klekání stáhl dolů
pruh červánků nad obzor
měkkou štólu
tady ty břízy se mnou tiše dozrávaly
proto do slov vchází
bílý zástup z polí
bílý zástup z polí
vchází do srdce mi
Publikoval(a):
magdalena křenková, 1.2.2012