Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mno, milovat se musí... ano, v jistém případě ano, to když je člověk skutečně zamilovaný...
5.2.2012 21:42 | NikitaNikaT.
Každá duše si žádá Lásku.., když ne? Chybí tomu ta opravdová váha.. Jak moc je 21g.
4.2.2012 5:19 | Jin&Jang
...milovat se nemusí,každému,co jeho duše žádá...
1.2.2012 8:41 | modrá