Bůh ví kdo
Bůh ví kdo
Anotace: ...tak buďte s Bohem
Ač je drobná postavička
- tvrdohlavá bojovnice
chce se přec dát hýčkat
na polích bez hranice
Pod úsměvem roztomilá
- by ráda co žena snad
v srdci je s citem síla
pohled chce dotek, ne chlad
V měsící lůně ztrácí zrak
- když přikrývá se dekou hvězd
z mlhy a rosy nosí frak
překážkám tasí drobnou pěst
Na špičce nosu nosí cíl
- ve vlasech mech a med
já rád jsem, že jsem byl
svědkem, ne naposled
Publikoval(a):
Mladý pán P., 31.1.2012