Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Modlitba ke svatým mučedníkům kostnickým

Modlitba ke svatým mučedníkům kostnickým

baruša Básně » ?nezařazené?

Anotace: básnička pro mé biřmovací patrony

Svatý Jane Huse,
než myslím, už mám slova v puse,
tys učil mírnost, pokoru,
sám se sebou se prát,
za poznanou pravdou stát.

Svatý Jeronýme Pražský,
dej atˇnemám ze života vrásky,
atˇ mě radost provází
v smutku, bolu, nesnázích.

Vím komu jsem uvěřila,
kde je moje naděje
a kdo z nebe pomáhá,
i když se zdá,
že se nic neděje.
Publikoval(a): baruša, 31.1.2012
Přečteno (35x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti