Zbav se má duše hříchu
Zbav se má duše hříchu
Anotace: jaký je váš hřích?
Zbav se má duše hříchu
vždyť srdce nezná pýchu.
Rozum ztrácím a ve všem tápu.
Zbav se má duše hříchu
pro pocit, pro vzpomínku…
Slzy kanou už více nevstanou z polštářů
ať Tobě nikdy nezalžu.
Zbav se má duše hříchu
odprosti mě od polibků žen
co tak hřejí.
A srdce potom slzy roní jen
rozum ztrácím.
Kde svou touhu ukryji.
Proč já Tebe, ženo?…
Tolik miluji.
Publikoval(a):
M3rry, 31.1.2012