Smyslná křehkost vět
Smyslná křehkost vět
http://www.youtube.com/watch?v=HWL9iwfW9hM&feature=related
xx
Zasyp mé oči květy
hříšné něhy
..jen tak nahou
polož do brokátu noci
s tisíci výdechy
..naplň mě rozkoší
na křídlech inspirace
až po má ňadra
po mé plíce
Jsou něžné i drsné
doteky vášně
dnes tvářím se vážně
přitom tak šťasně
..z barev olejů
na mém plátně
cítím každý náš záchvěv
jiskrný pel v mém lůně
Oba v plamenném loži
každý Tvůj dotek ve mě hoří
..točí se svět
všeptáváš do kůže
horkost i led
smyslnou křehkost vět
Kovová noc
utopí nás v magickém tanci
..za sny
vějíře co skryjí řasy
Cítím tě v sobě
a to je krásný
xx
Publikoval(a):
xoxoxo, 30.1.2012