Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska nemá ráda

Láska nemá ráda

paulo Básně » o Lásce

Anotace: Co láska má a nemá ráda.

Láska nemá ráda slova,
trochu, možná snad a asi,
zbudou ti jen oči pro pláč,
nepomůže rvát si vlasy.

Toužím, soužím, umírám,
chce slyšet slůvka neurvalé,
dlouze, hodně a neustále,
servítky si nikdy nebere,
úpěnlivě prosí i zakleje,
šeptá, křičí z plných plic,
víc, víc, víc.... nebo nic.
Publikoval(a): paulo, 30.1.2012
Přečteno (199x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, modrá, Kett, Květka Š., rezina, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti