Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prázdná Síň

Prázdná Síň

Daark1 Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Pocit, když tě ten druhý zklame...

Úplně nehybně.
Pohledy z očí do očí.
Kamenná tvář.
Jednous mi říkala,
že ti to za to nestojí,
že to dávno znáš!

Už nic nevymýšlej,
už je to všechno ztracený.
Za jedinej den.
Zvednu svou dlaň a...
... štípnu se do prstu, ať vím,
jestli to není sen...

Prázdná síň
s krásnou tmou...
Tichý dech
a unavený světlo zhasíná noc.

"Tak promiň,
znám svou zlou." - ???
Chybí smích...
Asi pochopil, že je nezvanej host.
Publikoval(a): Daark1, 30.1.2012
Přečteno (203x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, GAIA77, CULIKATÁ, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 14.5.2024 17:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti