Bolí to
Bolí to
Anotace: Bolí to pořád stejně...
Bolí to ...
... celé tělo, mysl, duše...
bolí mě vše, co patřilo Tobě
ne, nedokážu se poddat zlobě
po tom, cos odešel se slovy pravenými suše.
Říkal jsi, že to se mnou myslíš vážně
teď jsi pryč
tvá slova vyznívají jako kýč
co v uších mi zněl krásně.
Myslíš to vážně s ní
s tou, co mě nahradila
bolestí a pláčem jsem zaplatila...
Já, ta holka, co o tvých slovech stále sní...
Publikoval(a):
janca87, 30.1.2012