Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
děkuji moc Nikitko:-)
30.1.2012 12:10 | M3rry
Upřímná a vřelá báseň. Láska tajná, však nemusí být, tajemnství odkryjete jedného dne jistě rády/i spolu.
30.1.2012 11:42 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: