Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hvězdy

Hvězdy

Marek Chlubna Básně » ?nezařazené?

Anotace: Krásné ozdoby noční oblohy.

Když slunce opouští bitevní pole,
už dohrálo tu svoje role.
Jeho krásu střídá měsíc,
zlatý závoj s sebou nesíc.

Rozprostírá miliardy hvězd,
a v nich spoustu příběhů, tolik cest.
Na každého z nás něco mají,
jsou nám blíže, než se zdají.

Až k ránu končí svoje poutě,
jakmile i ty tu svoji dokončíš.
Nahoru mezi sebe
zvou tě.
Publikoval(a): Marek Chlubna, 29.1.2012
Přečteno (241x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Jarous95

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti