Abeceda II.
Abeceda II.
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=AcMX88ZUmz4
A jako alej,kde chci Tě líbat
B jako blázen,co o Tobě dává si snívat
C jako cesta,někdy je trnitá
D jako dálava,kam láska uniká
E jako elán,který mně opouští
F jako fatální,když kráska mně pokouší
G jako galeje,které teď prožívám
H jako hodně,tak moc Tě rád mám
I jako idyla,pohleď na oblohu
J jako Jana,co má víly podobu
K jako krása,tou velmi oplýváš
L jako láska,snad se teď usmíváš
M jako milovat,nádherné stavy
N jako nálada smutná,když nejsi tady
O jako orchidej,co dám Ti do vlasů
P jako polibek,rty v jemném zápasu
R jako radost,co s Tebou jsem poznal
S jako strach,když lásku jsem vyznal
T jako topasy,to jsou Tvé oči
U jako úvahy,až hlava se točí
V jako volání,já volám Tě lásko
W jako want,chci Tě mít krásko
X jako neznámá,co o mě víš
Z jako zázrak,až se objevíš
Publikoval(a):
Rendys1970, 29.1.2012