Ve smíru
Ve smíru
Když vnitřní, vnější světadíly
prolnou a souzní do barev,
vytvoří jednu melodii
a podvědomě
zpíváme...
Rezonujem svou poezii,
co dotýká se okolí,
žijeme ve smíru s vesmíry,
které nám zpátky
zavoní...
Publikoval(a):
Cecilka, 29.1.2012