Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak Svíčka Záříš

Jak Svíčka Záříš

Tvářím se jako drsnej rváč
a přitom sil mám míň, než dost.
Víš dobře, nejsem žádnej bůh
a přesto si mě vážíš...

Děkuješ, i když nemáš zač
a málokdy máš na mě zlost.
Dávám to, co jen můžu dát
a ty jak svíčka záříš!

Hádám se, abych radost měl...
... až se zase usmířím.
A pak se s tebou proletěl
až tam, kde můžem jenom my.

Zapomenout na zbytečnosti
a naše trapný starosti
mínusy měnit v přednosti -
to nejde? K čertu s námi.

http://bandzone.cz/leark
Publikoval(a): Daark1, 29.1.2012
Přečteno (272x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, koala-pancake, FallenAngel, Linzerka, Ernie

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 22:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti