Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ON & ONA I

ON & ONA I

NikitaNikaT. Básně » o Životě

Anotace: Svůj názor napíšu zvášť... do jiného následujícího dílka

Za ta léta...

myslel jsem, že se něco změní,
ale v mém srdci lásky už pro ni… není.

Teď chápu, kdy používají se slova
          „mám rád“
Ano, já mám ji… už jenom rád.

Všechno, co jednou začne, skončí,
takhle se přece etapy života taky… točí.

Teď už vím, že chyba není v jednom
          „vinu nesem oba“
Tak zní náš závěr… společného soužití.

Máme spolu děti, syna a dceru,
už začátek nebyl příliš lehký na mou… věru.

Teď už vím, láska není za každou cenu
          „já miluji“
Ano, miluji moc… ale jinou ženu.

Já vím, že jsem to já, kdo zradil,
kdo naději ve zlepšení a sílu v ní… ztratil.

Teď už vím, že láska je cit, ne povinnost,
          „nechci nás trápit“
snad to jednou pochopíš a jednou… mi odpustíš.


Moje ženo, mám Tě rád,
i když ke mně cítíš nenávist,
za nevěru, kterou mi zazlíváš,
mě hluboko v sobě, za to proklínáš.

Nikdy jsem nechtěl ublížit.
děti miluji, jsou mi vším,
proto s Tebou zůstávám…
... už jenom jako přítel, kamarád.



Copyright © 2012 NikitaNikaT. & (přítel)
Publikoval(a): NikitaNikaT., 28.1.2012
Přečteno (65x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Lilien

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti