Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VĚŘÍM

VĚŘÍM

VĚŘÍM

Věřím, že mohu létat
Věřím, že můžu se dotknout hvězd
Věřím, že mohu mít po čem toužím

Věřím, že jednou ano
Když ne dnes ...

Věřím, že mohu mít šťastné dny
Věřím, že můžu na tváři úsměv mít
Věřím, že plním si svoje sny

Věřím, že jednou ano
Když ne dnes ...

Věřím, že mám přítele vedle sebe
Věřím, že můžu říkat mám tě rád
Věřím, že lásku mi posílá nebe

Věřím, že jednou ano
Když ne dnes ...

Věřím, že můj duch stoupá do výšek
Věřím, že v sobě úžasnou sílu mám
Věřím, že mohu změnit náš svět

Věřím, že jednou ano
Když ne dnes ...

Věřím, že co se stát má se stane
Věřím, že jsem na to připraven
Věřím, že můžu klidně spát

Věřím, že jednou ano
Když ne dnes ...

Věřím, třebaže občas pochybuji
Že když ne dnes ...

Tak určitě zítra
Budu mít zase i sebe rád ...

.
Publikoval(a): dlouhejkour, 28.1.2012
Přečteno (191x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cecilka, sabina ST, Kytka62, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti