Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ovladač svědomí.

Ovladač svědomí.

Marci-Tami Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...ze šuplíku....

I ti nejlepší jsou za chybou
na věku nezáleží.
Lákadla se mnou hýbou
reklama v telce běží .

Koušu si spodní ret,
že sotva na to stačím
pochopit správnou míru,
přenechat mladost mladým

Přepínám neúspěšně,
tvrdím. „To já není mí!“
Mám pokažený věčně
ovladač svědomí
Publikoval(a): Marci-Tami, 27.1.2012
Přečteno (86x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti