Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mimo svět

Mimo svět

Lidé utíkají mimo reálný svět.
Tam, kde nikdo neví kým jsou.
Nechtějí tady příliš čnět.
Chtějí být pouze hrou.
Start, reset, stále a znova.
Dokud nenajdou ta správná slova.
Hold, svět není co býval.
Kde přítel před přítelem nic neskrýval.
Publikoval(a): blešák, 27.1.2012
Přečteno (148x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: J's .., NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 22:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti