Bez názvu
Bez názvu
Anotace: kdo z vás má rád dopisy?
Píši Ti krásná psaní,
jedno za druhým.
Pod perem řádky vznikají
a papír je skrývá.
Jen my o nich víme,
papír a pero neprozradí je
a tak zůstávají tajemstvím.
Píšu Ti krásné psaní,
v očekávání tvé odpovědi.
V očekávání, kdy opět se sejdou naše pohledy
a budou plné otázek i odpovědí.
Obálka je schránkou našim řádkům,
je jako dům, který slouží ptákům.
Je domovem, každého psaní
a touží, touží po poslání,
abys ho mohla číst…
Publikoval(a):
M3rry, 27.1.2012