Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

HOLANĎAN

HOLANĎAN

Holanďan

Když vznešená jako královna
Vstříc mi po kolikáté jdeš
Jsem si jistý až to bolí
Jak moc pro mne jseš ...

Máš ladnou chůzi nádherné šelmy
K lásce a milování jsi zrozená
Z tvých něžností mám po těle i duši šrámy
Však toužím po nich stále

Vím, co to pro mne znamená ...

Pod hřívou svých krásných vlasů
Skrýváš vášeň stovky konkubín
Zatni do mne svoje drápky zase
Je to pouze z čisté lásky, vím ...

Pokaždé když se mi objevíš na radaru
Když se krátce střetne pohled našich očí
Jakmile zachytím vibrace tvých boků
Čekám, kdy ďáblíci v Tobě po mě skočí

V tvém náručí je blaze a přitom tak nebezpečně
V zátokách Tvého vzpínajícího se těla
Chtěl bych se plavit se svou lodí věčně
Do skonu světa známého i neznámého

Jako mořem a Tebou zmámený Holanďan ...
Publikoval(a): dlouhejkour, 26.1.2012
Přečteno (145x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sedmnáctka, GAIA77, Květka Š., kryplik, Jarous95, Danger, J's .., Kett, CULIKATÁ, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti