Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

LÁSKY ČAS

LÁSKY ČAS

FoFo Básně » Srandovní

Anotace: Co vše se může stát, když v květnu napadne sníh a mrzne a mrzne a mrzne . . .

je květen, už zas lásky čas
napadl sníh, je strašný mráz
pod rozkvetlým stromem
svou milou mám políbit
kde seženu ho honem,
abych se jí více zalíbil?

sehnal jsem tedy strom umělý
přinesl ho ke své milé v neděli
v kulichu má milá mě však nepoznala
na nic nečekala a záchranku zavolala

teď sedím v blázinci v teploučku
a píšu tuhletu přiblblou básničku
Publikoval(a): FoFo, 26.1.2012
Přečteno (630x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Linzerka, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti