Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přetvářka

Přetvářka

Když se člověku daří,
všichni kolem se přetváří.
Miliony přátel získáš,
všichni dělají jak ty pískáš.
Na nejlepší přátele si hrají,
neustále kolem tebe pobíhají.
Pak náhle nastane zvrat,
již nikdo si s tebou nechce hrát.
Opět jsi pouze jedním z davu,
tím kdo podléhá normálnímu mravu.
Publikoval(a): blešák, 25.1.2012
Přečteno (193x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, Linzerka, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti