Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nálada

Nálada

Rendys1970 Básně » o Lásce

Anotace: .... pro tu nejkrásnější dušičku ....

Mrazivá noc, zářící hvězdy
Chybí jen svit měsíce
Zase ta zvláštní nálada
Když v hlavě je citů směsice

Jsi jako ten měsíc, co tu není
Prozáříš temné ulice
A Tvé oči přivřené
Připomenou žhnoucí svíce

Opět skládám slova
Lekám se sám sebe
Taky těch hvězd zářících
Co připomínají mi Tebe

Chci být taky hvězdou
Co splní lidská přání
Zatím jsem jen meteor
Co chce se změnit bezustání

Lítám zatím vzduchoprázdnem
Potkávám hvězdný prach
Těžké je vrátit se na zem
Když stále jsi v mým představách
Publikoval(a): Rendys1970, 25.1.2012
Přečteno (170x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Jin&Jang, NikitaNikaT., GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti