Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozjímání nad tajemstvím Božím

Rozjímání nad tajemstvím Božím

baruša Básně » ?nezařazené?

Anotace: rozjímání nad tajemstvím Božím

Přesvatá Trojice, jaký div.
Jsou tři a přitom jeden.
Nerozumím,hledím jako jelen.
Čím víc té záhadě chci přijít na kloub,
tím víc si připadám jako bloud.
Mám mu říkat ty anebo mu vykat?
Radši činit pokání, za své hříchy pykat.
S nadějí na nebe,
spatřit ho tváří v Tvář.
V Synu obětoval sám sebe,
aby nám daroval svou Zář, Boží blahodatˇ,
kterou Adam tak lehkovážně ztratil.
Můžeme být bohy podle milosti,
chce to ovšem změnit svoje zvyklosti
Jako se dítě učí chodit, a když spadne chytí ho máma,
s důvěrou se obracím k Panně Marii
abych nebyla nikdy sama.
Publikoval(a): baruša, 25.1.2012
Přečteno (51x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti