Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Změna

Změna

Jin&Jang Básně » o Lásce

Anotace: tik a tak, triky a taky..

Moje dámy, ženy, slečny.

Skví se myšlenka tichá,

že lepší bude trochu změna.

Tak co třeba napořád?

Já jsem Jackyll a Hyde!



Obě tváře nejdou milovat

...musím jednu vybrat.

Mějte se tu krásně samy,

jdu rdousit a snad i zabít.


Na nikoho nečekám,

vím že je to velký klam!



Až nahá sedneš si do vany,

až sama se pohladíš.

Mysli na mě naposled,

dnes utrhnu ten modrý květ.


Nečekej bo se nedočkáš,

scházím z cesty byl to klam.


Pořádně se za nás umyj

a já se dnes výjimečně pomodlím.
Publikoval(a): Jin&Jang, 25.1.2012
Přečteno (132x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mona.66, J sh' T r' k, Cecilka, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti