Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bez..

Bez..

Globodecristal Básně » Deprese

Anotace: chuti a s depresí.. :)

Tělo mé - "štronzo" - na židli bez hnutí,
s duší na provázku, jak balónek s Heliem.
Zmítána depresí sem a tam - provázek napnutý,
záškuby úsilí uzavřít se před světem.

Mé srdce na zámek, hrdost svou střežící,
klíče jsou kdovíkde, nepomůže ni zámečník.
Hle okovy - city mé na uzdě držící,
střeženy velice, jak kdejaký uličník.

Rozum můj vyslán daleko do vyhnanství,
kdepak já hledat ho asi teď mám?

Chytrý jest on, zachrání se sám.

Teď já a má skořápka,
bez něj,
v depresi a v šílenství..
Publikoval(a): Globodecristal, 24.1.2012
Přečteno (190x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, koala-pancake, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti