Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letící komety

Letící komety

Danger Básně » o Životě

Anotace: Každý tráví prazdniny po svém, rád míchám příjemné a užitečné.

Chudí až moc
bohatí přespříliš
zrána i zvečera
je hrdá Ukrajina.

Velká v rozloze
má svoje bohatství
časem se plýtvá
nač hnát se za smrtí ...

Za betonovými zdmi
dětské srdce neobměkčíš
slyšet je smích i pláč
v nitru strach ...

Hledají lásku
ta se mění v boj, sama za sebe
když potkává malé soupeře
kteří jí kradou doteky a objetí.

Dárky jsou chvilkovou náplastí
po tisíciletém pádu
je posunut práh bolesti
jen v očích se zrcadlí křehkost.

Vzdělání pokulhává
síla je nutností
slabší jsou otroci
zákeřnost hravá.

Žijí dneškem
ve svém světě maličkostí
pokud jejich srdce bije
ví, že vyhrává ...
Publikoval(a): Danger, 24.1.2012
Přečteno (141x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Lipová, Pavíočko, střelkyně1, saskatuna, CULIKATÁ, Cecilka, modrá, NikitaNikaT., Kytka62
ikonkaKomentáře (12)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti