Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Trošku opožděně... ale je to věc názoru. Ano, také mě dotýkalo, že se stále mluví o umrtí, ačkoliv slavné osoby, ale to přecik nemění nic na tem, že všecí jsme lisí a všecí bychom si měli být rovni...
25.1.2012 8:32 | NikitaNikaT.