Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odkaz

Odkaz

Říká se to
všeho s mírou
a já překročil meze
Láska je mou silnou vírou
kdo podlehne jí
už se veze...

jak na horské dráze jedu
v plné rychlosti
vystoupit z ní nedovedu
a ten Slib Věrnosti....

i ten je někdy věc tak zrádná
když nabízí se více cest
a na 100% žádná správná
místo něhy tvrdá pěst.

Láska mozek zatemněla
a v srdci slunce žár
smrt kdyby mě náhle chtěla
co Láska?

Zbude aspoň básní pár.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 24.1.2012
Přečteno (136x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, CULIKATÁ, Raven-san, Ružka, modrá, NikitaNikaT., Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti