Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pozdní hodina

Pozdní hodina

tleskot Básně » o Lásce

Anotace: Opravdu je pozdě na lásku?

Není ještě tak pozdní hodina
Já šťasten v klubíčko schoulený
Pokládám své víle hlavu do klína
Na sám střed Vesmíru, mezi koleny
Na rozkvetlou louku k čisté studánce
Uhasit žízeň, pustit se do tance
Utopit nás oba v sedmikráskách
Vždyť k neuvěření nádherná je láska
(i po ...ceti letech)
Ach, kdo z vás se vyzná v kmetech...?
Publikoval(a): tleskot, 24.1.2012
Přečteno (147x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sandálek, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti