V zimě je máj
V zimě je máj
Anotace: ...chumelí a ze snění SMS mě probudí, milostné vábení,tvé toužení......
Přilétla od tebe
krátká větička,
v ní sladká,
milostná slovíčka.
Sněží do vlasů,
srdce si stýská,
naši písničku
pusa si píská.
Čekám už na tebe,
tělo mě pálí.
Vstoupíme do nebe,
budeme v ráji.
Jen malou chviličku
měj ještě strpení.
Obléknu kraječku,
milostné vábení.
Tak spěchej má milá,
touha má na bodu varu.
Lože jsem připravil
žárem už taju.
Můj milý už jsem tu
na dveře klepu.
Tak otevři miláčku,
touhou kvetu.
Vstoupili jsme do nebe,
tančili v ráji.
Za oknem sněží
a my jsme v máji..
Publikoval(a):
Marci-Tami, 24.1.2012