**Skála
**Skála
Anotace: ..ta stojí a stojí..čeho se bojí?
U jezera.
**********
U jezera stojí skála
která prý se někdy bála
že ji podemele voda?
Ona spadne?To je škoda.
Poslouchej co říká voda
každé kapky snad je škoda
suchá zem si nezapláče
i když někdy má do pláče.
Skála dál u vody stojí
pevná je,proč se zas bojí?
Mraky pak déšť spustily
údolí je slzavé za chvíli.
A ta skála pořád stála…
zas se bála?
Ne,nebála.
…
Publikoval(a):
Květka Š., 24.1.2012