Drunk
Drunk
Anotace: 2x Sauvignon Blanc
Kolik slov hlavou propíraných,
všechny s jedním věnováním.
Málo se jich vešlo do básní,
teď pouze nevyřčených lituji.
Jsi mé světlo na obzoru,
špatně spím a dělám chyby..
..znovu...
Mám Tě v očích vyrytou,
nikdy nezapomenu..
Ni za jiter, ni na dně,
všechno stále marně.
Život je fakt krásnej,
ale bez Tebe..?
mrtvej..
Publikoval(a):
Jin&Jang, 24.1.2012