Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

???!

???!

Jin&Jang Básně » o Lásce

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=pzf8k1QplWE

Košili, velkou sponu, nablýskanou obuv.

5 tisíc v kapse, kam jen kam, mám se..

...rád?

Když Tebe nemám..
.. má to cenu?

Ceny lože, rána..
..velká cože? ..proč že?

Takže?!

Sny v kapse rozsypaný, hledáš mezi drobky tabáku.

Pozor na prach, ne ten hvězdný, to náš zmar v rozpuku.

Jak mezi bohatými chudými.

Propastí Tě vede most..

měla to být Láska..

... ne náš host...
Publikoval(a): Jin&Jang, 23.1.2012
Přečteno (81x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti