Leporelo
Leporelo
Anotace: leč limity lidi lapnou
Lunásrní Lesk louče linoucí
Lasagne LSD letos lítos
likuju ledabylé lidi
léky ? ledaby libodo lítalo leckde
lituju lítosti
leckdy
leč limity lámou lásku
logika lži lemuje lány
leckdo líže latentní lízatko
Publikoval(a):
ostuda lidstva, 22.1.2012