..skoč do mého pelíšku
..skoč do mého pelíšku
xxxxxxxxxxx
http://www.youtube.com/watch?v=YqZTm5n9xHw&feature=related
Má duše barevný rej
cestou vinic hledá směr
zpitá chutí modrých hroznů
padá mezi bezy
..nikdy nevím kdy je pozdě
a kdy brzy
Ten vlahý nápor větru
vezme mi vždy poslední větu
Maluji do Tvých skic
mlhavý leden
z divotvorného kalíšku
honem..skoč do mého pelíšku
cítíš tu vůni růží a ibišků?
Šeptej mi slova milenců
zaplétej vlasy do nočních příslibů
středověkých fontán
a tornád nárazů
..do mých záchvěvů
Odežeň ten svět fantomů
přes žhavý kráter atomů
Tvůj meč v mé katedrále
STAL SE KRÁLEM
..můj hříšný mnich
s mešním vínem
Po kapkách stéká po mém těle
rubínová kapka vinné krve
Černobrvá noc má oči jezulete
a mě se to v hlavě plete
Tvářím se nevinně
a přec tak lačná..
Hříšná těla propletená
třpytivou fází poezie
Múza v atlasovém loži
zase se mi směje
..pak hladí mé spánky
ladí mé struny
přes hebké břicho
..tichou vibrací
do lůna zpět se navrací
do milostné poezie
červánky a vůní par
věčný taj
tam ukryt pozemský ráj
.
.
.
Publikoval(a):
xoxoxo, 22.1.2012