Ozvěny snů
Ozvěny snů
Anotace: proč musí něco končit i když jsme se neprovinili ?
Ozvěny snů
Do ticha znějí
Když hvězdy jsou temné
A měsíc šel spát
Ten tichý tón
Co slyšet není
Rozezní duši
Když city chceš znát
Ozvěny snů
Ukryté v srdci
Chceš vidět oči
A nádhernou tvář
Ten pohled něžný
Co tolik Ti schází
Přiznáš to přeci
Neb nejsi lhář
Ozvěny smutků
Co v nás jsou skryté
Srdce se rmoutí
A duše chce spát
Partie pokru
Co nelze vyhrát
Jsme někdy nuceni
S osudem hrát
Publikoval(a):
Rendys1970, 22.1.2012