ON & ONA
ON & ONA
Anotace: Opět vracím jedno dílko... tak trochu navedeno někým, (prý realita sama) tak tedy vkládám s věnováním pro Tebe, člověče.
Anotace: Nejsem žádný rádce, ani mi to nepřísluší, jenom malý názor, slova, o která si stál... vím, že láska je především o cítění, důvěře, porozumění... vím, že pokud mnohé chybí, není, je třebas odejít... Budeš znovu šťastný a možná ona také, až se změní...
Dnes sis přečetl její řádky,
ale cit lásky, nelze vzít zpátky…
… takhle si mi to řekl do očí.
Ať píše si svoje slintavé básně,
o lásce, milování, jak je jí krásně…
… to jí však nikdo nechce brát.
Topí se v žalu, bolavém smutku,
vinu nese i ona sama, to vskutku…
… už nechci být jejím manželem.
Nejsem kat, nebo nějaký soudce,
už nepatří jí mé a mě zas její srdce…
… lží, i bolavých podlostí bylo dost.
Milý kamaráde,
… nedávej všemu hned vale,
někdy je dobře, jindy hůř,
nevrážejte si do srdce nůž.
Tak si alespoň promluvte,
jenom se výčitky nesuďte,
trápení bylo už vážně dosti,
vždyť je to už někdy k zlosti.
Ani jeden si nezasloužíte trápení,
vždyť se dá najít rozumné řešení,
já držím Ti opravdu všechny palce,
nejen mě to smutní a bolí z toho srdce.
Pak rozejděte se alespoň v dobrém,
nenechte svůj život ve stavu chorém,
věřím, že znovu lásku časem najdete,
druha, družku, znovu šťastni budete.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Nezáleží na věku, čase, ani místě,
věř mi, vím tohle opravdu jistě...
... každý má právo na lásku a žít!
/věnováno příteli/
Copyright © 2011 NikitaNikaT. & (přítel)
Publikoval(a): NikitaNikaT., 14.5.2011 (Liter.cz)
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 22.1.2012