Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Drahá přítelkyně modrá, ano, to víš, že jde to v dobrém... jenže... ale... hmmm, prazvláštní slůvka, která mnoho zkrývají, kéž měla bys pravdu. JENŽE jistá osoba nechce, ALE proč to dělat jednoduše, když to jde složitě... hmmm, jistě věci nepochopíme.
22.1.2012 21:46 | NikitaNikaT.
Jestli si srdce už vzájemně nepatří a není tam láska,nezbývá nic jiného než se rozejít...Jde to ale i dobrém...a bez záště!
22.1.2012 14:59 | modrá
Pěkné dílko,plné bolu,citu,lásky.
Přesně tak láska kvete v každém věku i období.
22.1.2012 12:39 | Danger