Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osamělá láska

Osamělá láska

Marci-Tami Básně » o Lásce

Anotace: ..jen postřech z okolního života........

V životě poznala jen málo,
léta šla, nudná, šedivá.

Tu cosi před ní jasně vzplálo,
snad se to láska nazývá.

Tak všude rozhlásila,
že se brzy vdává.

Pak zjistila, že je to zdání:
za domem tmí se pod hrází...

Co jako ze sna přišlo za ní,
to jako osud odchází.

Nikdy si to nepřiznala,
že souzeno jí zůstat sama.

Tak boj za lásku svádí,
na sladké řeči muže vábí.

Na chvíli se někdo zastaví,
pomiluje se a domů odchází.

Tak žije dvojím životem,
zamilovaná a přeci za plotem.
Publikoval(a): Marci-Tami, 22.1.2012
Přečteno (176x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, modrá, Linzerka, Jin&Jang, CULIKATÁ, J's .., NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti