Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Umřel vojáček...

Umřel vojáček...

Umřel tu vojáček, umřel hlady,
měl k tomu dlouho předpoklady
nezemřel, jak snil o tom, na bojišti
snad válku mu dopřeje život příští…

Umřel tu vojáček, srdcem v poušti,
neúspěch se tady neodpouští,
v prohře jej souzněnci opustili
na furt, či na dlouho, nebo chvíli?

Umřel tu vojáček, proklet všemi
živil se zbytky a podešvemi
v samotě, zavržen, vyhnán v poušti,
neúspěch nikdo tu neodpouští…
Publikoval(a): R.Samildanach, 22.1.2012
Přečteno (90x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Linzerka, CULIKATÁ, Marci-Tami, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti