Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Ztracený klíček

**Ztracený klíček

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ..od kouzelné skříňky..

——————
Mám kouzelnou skříňku
nemám však k ní klíč,
já ho hledám všude
ale klíč?Je pryč.
Tak navštívím zámečníka
má snad klíčů milión,
vyzkouším je do zámečku,
sláva,to je on.

Odnesu si skříňku domů
odemknu a čekám.
Je tam něco kouzelného?
Je.Do pohádky spěchám.
S Karkulkou si popovídám
o princezně na hrášku
a o tom jak trpaslíci
hledají v lese brášku.

Neposlušná kůzlátka
maminku už poslouchají
a z kouzelného hrnečku
se kaše všichni nají.
I já jsem kaši ochutnala
se všemi se rozloučila.
Zavřu oči a jsem venku
a pohladím malou skříňku.

Skříňku zamknu,klíček schovám
ať ho příště zas nehledám.
,,,,,,,,,,,,,,,,,
Publikoval(a): Květka Š., 21.1.2012
Přečteno (246x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: xoxoxo, CULIKATÁ, Linzerka, divoska_jaja, Marci-Tami, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti