Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč psát ...

Proč psát ...

Rendys1970 Básně » o Lásce

Anotace: naučili jsme se číst i psát, tak se snažme to nezapomenout

Proč psát, že oblaka letí jako vteřiny
A čas bez jedné víly pomalu se vleče
Když nad hlavou je jedna velká šmouha
A každá vločka sněhová roztaje a steče

Proč psát, že listopadová mlha zháší slunce
Když okolo vládne sychravo
A sluneční svit nepronikne mraky
Ač se snaží a ne málo

Proč psát, že miluji jednu ženu
Kterou téměř nevídám
Tak rád chci být poblíž
Nejsem, cítím se teď sám

Proč psát, že s ní chci stoupat k nebesům
Ač nevedou tam schody
Mohla by pak přijít závrať ?
Pád dolů někdy hodně bolí

Proč psát, že objevíme svět
Kde si každý v klidu hoví
Že najdeme, co budeme chtít
A myslet můžeme na cokoli

Žádné proč, píši rád a s chutí
Snad se to už nenosí
Když mám Tě tak rád
Napsat pár slov se sluší
Publikoval(a): Rendys1970, 21.1.2012
Přečteno (156x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti