To mě ještě baví
To mě ještě baví
Bílé dlaně květů
obrátily k nebi
jeřáby při cestách
jako tenkrát jsem tu
zvonky klapou
táhle zní
polapené ve větvích
za obzor rudí štíři
z tenké škvíry míří
to mě ještě baví
udicí řas lovit
nad hlavou obludy
soumrak stéká
modrý kouř
doutná na víčkách
ach
uvízly mi
v řádkách očí
večery a noci
Publikoval(a):
magdalena křenková, 21.1.2012