Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fujitsu Jin & Jak Siemens

Fujitsu Jin & Jak Siemens

Jin&Jang Básně » o Lásce

Anotace: Láska - error

Taje lásky zákazem zapovězeny.
Taji z touhy, přikázáním bez odhodlání.
Zapomenout a zpátky,
... restart.

Systém nabíhá,
fatal error..

Reinstalovat!
Publikoval(a): Jin&Jang, 21.1.2012
Přečteno (82x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: J sh' T r' k, NikitaNikaT., koala-pancake

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti