Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pěkný komentář dík.
22.1.2012 19:02 | Koksinka
Umírání je etapou života... Vždycky to zabolí a dlouho. Proto máme také vzpomínky... které by nám měly dotyčného připoměnou pokaždé, kdykoliv chybí. Ačkoliv v našich srdcích zůstávají navždy.
21.1.2012 8:11 | NikitaNikaT.