Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Všem ztraceným...

Všem ztraceným...

Potkal jsem tě…
Vlastně ne, potkalas ty mě…,
když měl jsem srdce pro jinou.
Ten večer jsem roztančil
svět kolem sebe
v sebestředném pasiánsu…

Můj smích,
z bolesti
vystavěná hráz…

Ptala ses, smála ses…
a já zpíval, abych
překřičel svůj pláč…

To nesmál jsem se já,
ale víno, které jsem vypil.
To nezpíval jsem já,
ale zvadlé květy,
které jsem ten den spatřil.
To neplakal jsem já,
ale láska,
kterou jsem ztratil…

A ty?
Odešla jsi tiše…
a ani jsem si tě nevšimnul…
Publikoval(a): R.Samildanach, 21.1.2012
Přečteno (109x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, CULIKATÁ, Marci-Tami, Jin&Jang, NikitaNikaT., Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti