Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

HRY

HRY

HRY

Když jsem políbil Tvé rty
Při našem posledním setkání
Zachtělo se mi hrát hry
Pro které není třeba pokání

Ovinout Tě vláknem svojí vášně
I když vítězem těch her být nemohu
Abys cítila se jako nádherný motýl
Vzlétající ke mně

... ze svého kokonu ...
Publikoval(a): dlouhejkour, 20.1.2012
Přečteno (108x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, Jin&Jang, CULIKATÁ, Marci-Tami, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti